Unge 3_MINDFULNESSMindfulness

Ønsker du et liv i balance?

Mange mennesker lever et liv, hvor de konstant er bagud, er fanget i fortiden og/eller hele tiden tænker på, hvad de gik glip af. Eller de tænker frem i tiden og forbereder sig på, hvad de skal lave om lidt, i morgen eller om en uge. Eller er i et liv, hvor de konstant frygter det, som kan ske eller er bange for hvad andre tænker og bruger en masse tid på at “være i andres hoveder”.

Er du én af dem, så er du aldrig fuldt ud tilstede – og dine omgivelser kan ikke rigtigt forstå, hvorfor det er så svært at få den fulde kontakt til dig. Eller værre endnu: De bliver utrygge, fordi de ikke ”kan mærke dig”.

Alt dette gør begrebet mindfulness op med! Mindfulness er nemlig ikke kun for stressede mennesker, men også for dig, der ønsker øget nærvær, fokus, kreativitet, dybere selvindsigt, glæde og bedre relationer i livet. Du lærer at kontrollere dine tanker og opnå indre ro. Og det er faktisk videnskabeligt bevist, at Mindfulness hjælper mod angst, depression og stress.

Hvorfor lige satse på mindfulness?

Jo, fordi du oplever, at du dermed:

  • bliver din egen leder
  • får mere livsglæde og energi
  • får mere selvværd og selvtillid
  • får hjælp til at ændre kognitive mønstre
  • lærer at slippe tankemylder og opnå indre ro
  • kan falde i søvn om aftenen – i stedet for at ligge og ”tænke tanker”
  • finder eller genfinder din personlige styrke.
  • Det er dejligt befriende at være lettet og tilstede

 

Når du selv lærer at praktisere mindfulness, oplever du pludselig at være tilstede lige NU. Du er fuldt og helt lige nøjagtigt dér, hvor du opholder dig. Du er fokuseret og koncentreret. Du kan være dig, så ingen længere behøver at være i tvivl om, hvem og hvad du er. Det er en lettelse at træne og efterfølgende opleve at kunne nyde at være i sig selv og opnå indsigt i, hvordan du ikke længere tænker på alt muligt andet end at være lige præcis dér, hvor du rent fysisk opholder dig – altså dér hvor alle andre ser dig.

Du opnår ikke bare lettelse. Du får selve livet med som en ekstra gevinst.

Du kan finde mig lige hér! Ring til mig på +45 2072 2575 eller skriv til mig hér.